Metal Technics

Tekst + foto

METAL TECHNICS is een vooraanstaande toeleverancier in precisie plaatwerk en levert volgens plan enkelvoudig en samengesteld plaatwerk toe. Wij produceren van prototype tot middelgrote series en leveren just-in-time en correct.

Wij ontwikkelen nieuwe producten en bedenken eigen technologie voor productie.
Daartoe werd een structuur opgezet met Produktie Business Units (METAL TECHNICS in Kuurne, METAL TECHNICS Dottignies in Moucron), uitgerust met de modernste plaatwerkmachines en installaties en een Engineering Unit, met een studiebureel waar wij beschikken over de beste middelen op gebied van CAD.

De toegevoegde waarde van METAL TECHNICS situeert zich dus niet enkel in pure fabricage, maar ook in de engineering en in de advies verlening. Dit biedt vele voordelen voor de klant.

Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics Metal Technics